Inschrijven nieuwe patiënten weer mogelijk

12 september 2024

Onze praktijk heeft lange tijd een patiëntenstop gehad. Op dit moment kunnen wij weer nieuwe patiënten inschrijven. Afhankelijk van de capaciteit in onze praktijk zullen wij steeds nauwkeurig afwegen of wij nieuwe patiënten structureel goede patiëntenzorg kunnen bieden. Dit zal leidend zijn in het al dan niet accepteren van nieuwe inschrijvingen.

Inschrijven is in principe mogelijk voor patiënten, voor wie onderstaande geldig is:

  • Patiënten die woonachtig zijn in de Reeshof en geen huisarts in de Reeshof hebben
  • Gezins/ familieleden van reeds ingeschreven patiënten. Familieleden hoeven niet persé inwonend bij elkaar te zijn.
  • Voor patiënten woonachtig in de Reeshof, die wel al een huisarts in de Reeshof hebben, plannen wij graag vooraf aan de inschrijving een kennismakingsgesprek om de reden van overschrijving te bespreken.

Is één van bovenstaande redenen voor u van toepassing, neem dan contact op met onze praktijk voor actuele informatie over de mogelijkheden van nieuwe inschrijvingen.

Als team van huisartsenpraktijk Koolhoven staan we voor betrouwbare, laagdrempelige en kwalitatief goede huisartsenzorg. Wij hechten daarbij aan een persoonlijke benadering en nemen graag de tijd om naar u te luisteren. Door uw verhaal en onze deskundigheid, kunnen we u zo goed mogelijk helpen en ,waar nodig, verwijzen naar een behandelaar waar ook wij vertrouwen in hebben.

© Huisartsenpraktijk Koolhoven 2022